Merry Fisher 1295 Coupe

SMOOTH FAMILY CRUISES

Kysy lisää

Merry Fisher 1295 Coupe

YLELLISET JA TURVALLISET PERHERISTEILYT TÄYDELLISELLÄ MATKAVENEELLÄ

Uskollisena malliston perinteille, Merry Fisher 1295 Coupé tarjoaa täyden mukavuuden, mahdollistaen perheille pidennetyn ajan veden äärellä ja upeita yhteisiä hetkiä koko kesän.

Aito huoneisto veden päällä, sarjan lippulaiva tarjoaa valoisan ja upean oleskelutilan ohjaamosta peräkannelle, 360 asteen merinäköalalla ja kahdella avautuvalla kattoluukulla. U-muotoinen keittiö, joka yhdistää sisä- ja ulkotilat, toimii kokoontumispaikkana ja helpottaa kulkua. Lämmin ja kutsuva salonki hyötyy pyöristetyistä reunoista, käsinojista ja nahkaisista kaiteista suunnitelluista istuimista, mikä mahdollistaa mukavan istumisen kaikkien ympärillä jatkettavan kaksilehtisen pöydän ääressä.

Uusi Merry Fisher 1295 Coupé hyödyntää kaikki sarjan edut – mukaan lukien monipuolisuuden, muunneltavat oleskelutilat ja nerokkaat ratkaisut – lähes 13 metrin pituisessa veneessä, joka tarjoaa poikkeuksellista mukavuutta ja tilavuuden tunnetta. Kolmessa hytissä on pitkät ikkunat ja runsaasti säilytystilaa sekä kaksi wc-tilaa, mikä mahdollistaa useiden päivien risteilyn ja irtioton arjesta.

Merry Fisher 1295 Coupé on turvallinen vene, joka mahdollistaa yksinkertaisen onnellisuuden hetket veden äärellä perheen ja ystävien kanssa lähes kaikissa olosuhteissa. Siinä on myös erittäin houkuttelevat ulkotilat kauniista aurinkoisista päivistä nauttimiseen. Kannelle mahtuu helposti suppilaudat ja muut matkaveneen varusteet. Katolle voidaan varustaa aurinkopaneelit. Laaja peräkansi laajenee sähköisesti ohjatulla sivuterassilla, joka helpottaa pääsyä uimaan. Keulakansi, joka toimii sekä istuinrymänä että aurinkokantena, tarjoaa erillisen uuden oleskelutilan, lähempänä luontoa.

Hinta alkaen612 700 €

  • Pituus:
    12,56
  • Leveys:
    3,80
  • Koneteho:
    3x 300 hv

JEANNEAU LIFESTYLE

TUTUSTU LISÄÄ

360 upotus?

Pituus

12,56

Leveys

3,80 m

Paino

7 789 Kg

Syväys

0,76 m

Makuupaikkoja

6/8

Moottorin merkki ja malli

Mercury 3x F300

Liity veneilijöihin

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ajankohtaiset uutiset ja uusimmat tarjoukset sähköpostiisi. Voit poistua postituslistaltamme milloin tahansa.

Haluatko lisätietoja?

Haluatko tietää lisää tästä, tai muista venemalleistamme? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Timo Yli-Heikkilä

CEO +358 401 524 218 timo@nauticalpartners.fi

🇫🇮 🇬🇧 🇸🇪

Nautical Partners Finland Oy
Y-tunnus: 2541886-8

Nautical Partners Finland

TURKU
Samppaantie 385, 20960 Turku

TALLINNA
Nooda tee 8, 13516 Tallinn, Viro

Sähköposti info@nauticalpartners.fi